Urheiluhierojaopinnot

Aloitin helmikuun lopussa vihdoinkin pitkään haaveissa olleet urheiluhierojaopinnot. Paikaksi valikoitui Hierojakoulu Relaxi Lahdessa. Opinto-ohjelmassa on erittäin perusteellisesti anatomiaa, fysiologiaa, tautioppia, käytäntöä, yrittäjyyttä ja markkinointia, ravitsemusta, valmennusta, ergonomiaa ja lihashuoltoa. Käytännössä koulutus sisältää klassisen hieronnan koulutuksen, urheiluhieronnan, sekä hot stone hieronnan ja intialaisen päähieronnan.

Helmikuusta alkaen olen ollut kaksi viikonloppua kuussa Lahdessa opiskelemassa anatomiaa ja käytäntöä. Perus hieronnat on nyt hanskassa ja toukokuun lopussa vuorossa on wellnesshieronnat joista siirrytään urheiluhieronnan pariin.

Tällä viikolla läpäisin kokeen, jossa testattiin harjoittelua varten osaaminen. Nyt siis alkaa 360 tunnin kestoinen työharjoittelu hierojakoulu relaxille. Heti kun se on suoritettu voi siirtyä työskentelemään itselle ja samoihin aikoihin pitäisi myös näytöt tulla suoritetuksi, jolloin valmistun koulutetuksi hierojaksi.

Harjoittelua teen kotonani, tien päällä matkapöydän kanssa, sekä tulevaisuudessa myös kouvolan rela-hierojien pisteellä. Tervetuloa hierottavaksi!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *