Yrityksille

Työntekijöidesi hyvinvointi on kaikkien etu

Lihasperäiset vaivat ovat yksi yleisimmistä syistä lyhyisiin sairauslomiin ja ennenkaikkea työtehon vähentymiseen. Koska jokainen työntekijä on yrityksen tulosyksikkö, on tärkeää pitää heidät työkykyisinä sekä tyytyväisinä työhönsä. Tarjoan monipuoliset ja joustavat ratkaisut työntekijöidesi hyvinvoinnin kohentamiseen

Yhteistyömallini ovat joustavia ja ne toteutetaan aina yritysasiakkaan toiveiden mukaisesti. Voin tulla työpaikalle tai työntekijät voivat tulla luokseni. Voin tulla erilaisiin tapahtumiin, esim. pikkujouluihin, tyhy-päiviin, messuille, ihan mikä vain toiveenne on. Mikä onkaan parempi tapa piristää työntekijöitä keskellä kokouspäivää kuin niska-hartiahieronta lounastauolla? Työhyvinvointipäiviin voin järjestää esimerkiksi liikuntaa, hierontaa ja luennon fiksusta ruokailusta.

Käytössäni on myös useita erilaisia laskutuskäytäntöjä, jotka myös tehdään asiakkaille sopiviksi. Esimerkiksi työantaja voi maksaa palvelut kokonaan, työnantaja voi maksaa osan palveluista tai työntekijät saavat käyttää palveluita sopimushinnoilla omakustanteisesti. 

Ota yhteyttä 0401534117 tai info@villesipari.fi ja rakennetaan yrityksellesi sopiva kokonaisuus.