Liikutus

Palveluni toimivat nyt uuden yritykseni Liikutuksen tiloissa. Valmennusten ja hierontojen lisäksi Liikutus tarjoaa mahdollisuuden yksityisen kuntosalin vuokraamiseen. 

Mun tavoite on saada ihmiset voimaan hyvin. Jokaisella on mahdollisuus parantaa elämäntapojaan niin, että he voivat paremmin. Siihen ei tarvitse tiukkoja rajoituksia ja sääntöjä,  vaan lähestyn inhimillisemmin asiaa.

Jokainen valmennukseni lähtee liikkeelle perusteellisesta kartoituksesta. Sen avulla voin auttaa asiakasta löytämään itselleen sopivat keinot aloittaa matka kohti virkeämpää tulevaisuutta.

Valmennukset perustuvat vuosien saatossa hyviksi havaitsemiini keinoihin. Mukana on ajatuksia monilta menestyneiltä hyvinvoinnin edistäjiltä. Niistä olen kehittänyt oman kaavani, jolla myös sinut saadaan voimaan hyvin.

Olen tehnyt valmennuksia vuodesta 2009 saakka, jolloin kävin kuntosaliohjaajakurssin. Sen jälkeen olen myös käynyt ravintovalmentajakurssin. Eniten tietotaitoa minulta löytyy kuitenkin varmasti kilpaurheilu-uran ja intohimoisen ravitsemus- sekä liikuntainnostuksen kautta.

Mikäli tarvitset apua elämäntapamuutokseen autan sinua inhimillisin keinoin saavuttamaan parhaan version sinusta. Käytän valmennuksissanin kieltoja vain silloin kun on aivan pakko tehdä täyskäännös elämässä.

Urheilijat ja muut tavoitteelliset harjoittelijat saavat kauttani myös avun. Suunnitelmallisen testauksen ja seurannan avulla saat parhaat tulokset itsestäsi irti. Tiedäthän, että ohjelman suunnittelu ilman testausta perustuu arvailuun!?

Ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää elämäntapamuutoksesta, ravinnosta, liikunnasta, tai mistä tahansa elämänlaatuun liittyvästä.
Ville Sipari
0401534117
info@villesipari.fi